Allfrakt
Vi kör fossilfritt i Göteborg HVO 100

Allfrakt AB söker säljare  

Allfrakt AB är verksamt i Västra Sverige med kontor i Mölndal söder om Göteborg. Verksamheten startades 1960 med en bil för lokala godstransporter och har sedan utvecklats till dagens breda verksamhet. Omsättningen var 2016 cirka 130 milj. kr med ca 80 anställda.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt kontor i Åbro Industriområde. Tjänsten innebär att sälja in våra tjänster till kunder i Göteborg med kranskommuner. Du kommer att bearbeta företag inom bygg segmentet, med ansvar för hela säljprocessen från första kontakt till möte, offert, förhandling och signering av avtal. Du arbetar med långsiktig försäljning som är projektorienterad och bygger förtroende och relationer.

Du åtgår från vårt kontor i Mölndal där du kommer att ha en självgående roll med eget budget- och resultatansvar och vara mycket ute hos kund och även genomföra en del kundaktiviteter.
                                                                        

Vi söker dig med driv som har dokumenterad och goda säljresultat från en säljinriktad organisation. Du gillar att bygga långsiktiga relationer, har en hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende. Du är välstrukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektiv och positivt sätt. Du  har goda datakunskaper.

Du kommer att få arbetar ett stabilt bolag med trevliga kollegor och marknadsmässig villkor.

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8
Kontakt
  • Hans Malmberg, Marknadsansvarig 0709-25 62 08, Charlott Engdahl Personal 0709-76 65 08
Facklig företrädare
  • Eva Helge Unionen, 0767-98 10 60
Publicerat 2017-10-20
Sista ansökningsdag 2017-11-20